Manger Skulemusikklag
 • OM KORPSET    • TERMINPLAN    • FORELDREINFORMASJON    • HISTORIKK    • KONTAKT    • MANGERFESTIVALEN 2019    • LENKER     • Gjestebok  

     
  Aktuelt:
     
- Grasrotandelen

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 594 591

 

 


Mangerfestivalen 2019
Mangerfestivalen vert i år arrangert laurdag 16. november. Les meir her www.mangerfestivalen.no ​
Les mer...


Nyheter fra musikkorps.no:

Paradis Skolekorps søker dirigent

Paradis Skolekorps sin dirigent gjennom mange år ønsker nå å trappe ned og overlevere dirigentpinnen til nye krefter. Paradis Skolekorps søker derfor en positiv og engasjert dirigent til skolekorpset på Paradis skole i Bergen fra august 2020.

Paradis skolekorps er et brass-band med ca. 20 medlemmer i hovedkorpset, 8 i juniorkorpset og 10 SFO-aspiranter. De har en positiv gjeng med musikanter og ganske god besetning. De har noen huller i enkelte årskull, men har satset mye på rekruttering de siste årene og har gode grupper med både juniorer og aspiranter. Instrumentparken har vært fornyet betraktelig de senere år. Vi øver på tirsdager fra kl 17:45-19:45.

Korpset er en del av nærmiljøet på Paradis, blant annet med deres 17. mai arrangementet og høstfest/vårfest for elevene på skolen. De spiller ulike konserter, og har hvert år også deltatt på konkurranser i 3. divisjon.

Korpset kjøper undervisning både fra Kulturskolen og fra faste instruktører.

De søker deg som har lyst til å bygge et godt skolekorps over tid, og som kan etablere en positiv og motiverende kultur i korpset vårt. Du liker å arbeide med barn og unge, og du gleder deg over å jobbe med musikanter og foreldre mot felles mål. Du har et hjerte for korps, og forstår at å dirigere skolekorps krever gode samarbeidsevner – og i blant en porsjon tålmodighet. Du har egne ambisjoner om musikalsk fremgang og arbeider alltid med utgangspunkt i musikantenes nivå. Erfaring fra korps og undervisning er nødvendig. Relevant utdannelse er en fordel, men personlige egenskaper og erfaring tillegges størst vekt.

De tilbyr deg mulighet til å arbeide med en god gruppe musikanter, et arbeidsvillig styre og dyktige timelærere. Du får flere undervisningstimer hvis du ønsker, og du får sette ditt preg på fremtiden til Paradis skolekorps. Betingelser og lønn etter avtale.

Om dette er noe som kunne passe for deg, ikke nøl med å ta kontakt med Paradis Skolekorps. Spørsmål besvares gjerne av styreleder Bård Harald Ottem, mobil 458 19 405.

Send søknad med cv på e-mail til: bardharaldottem@gmail.com.

Søknadsfristen er 6. mars 2020.

https://paradisskolekorps.wordpress.com/2020/02/16/dirigent-i-paradis/


Les mer...
   
Årets miljøskaper i Hordaland

NMF Hordaland skal dele ut prisen Årets miljøskaper for 2019, og oppfordrer alle skolekorps og drillkorps i regionen til å nominere kandidater som har gjort en ekstra innsats for å skape godt miljø i korpset sitt.


Les mer...
   
NM brass: Bygdekorpset som kvalifiserte seg til eliten

I 2017 spilte Rong Brass i 3. divisjon. I år kvalifiserte de seg til elitedivisjonen. Hva har skjedd med det lille korpset fra Øygarden, en times biltur vest for Bergen?


Les mer...
   

 

 

Manger Skulemusikklag, Postboks 50, 5931 Manger, k.nr: 3636.07.01845, Tlf: 93041112, org.nr 971535032